BJELICA UOČI FINALA KUPA “Želimo dvostruku krunu”

Trener zagrebačkog Dinama Nenad Bjelica održao je u utorak konferenciju za novinare, na kojoj je najavio sutrašnju utakmicu finala Kupa protiv Rijeke.

“Jako se radujemo utakmici i jedva čekamo da počne. Spremni smo, a osim Muse cijela je momčad na raspolaganju. Želimo kao i svaki put do sada dati sve od sebe i pobijediti. Imamo protivnika koji je ove godine pokazao da je uz Dinamo najbolja ekipa u Hrvatskoj, a to se vidjelo i u našim međusobnim utakmicama – bile su dosta izjednačene i detalji su odlučivali”, rekao je Bjelica dodajući kako poštuje Rijeku, ali vjeruje u svoju momčad i osvajanje Kupa.

Trener hrvatskog prvaka kazao je kako želi da njegova momčad dominira i stvara prilike. “Treba nam koncentracija od prve do zadnje minute. Moja ekipa je cijele sezone imala toliko izazova, važnih ispita, povijesnih utakmica… Pred nama su bili krizni jesenski mjeseci, pa izazovi na proljeće, zadatak da osiguramo naslov prvaka, pa Europa. Pokušavamo uvijek sve izazove riješiti na najbolji mogući način i to nam je do sada uspijevalo. Vjerujem da ćemo svladati Rijeku, nadam se uz veliku potporu naših navijača. Nadam se da ćemo doći do toliko željenog Kupa”, poručio je.

Bjelica naglašava kako nema problem s tim da u svaku utakmicu njegova momčad ulazi kao favorit. Dinamo ima najveću kvalitetu u Hrvatskoj. Kad igraš u Dinamu, moraš se znati nositi s tim. Imamo titulu, želimo duplu krunu, a momčad je jako gladna i motivirana za tim uspjehom. Sjajna je atmosfera u ekipi i imamo sve preduvjete za dobar rezulta”, zaključio je Nenad Bjelica.

Utakmica finala Kupa na rasporedu je u srijedu od 18 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli.

Komentiraj