BJELICA: “Sa sinoćnjim pristupom moji nogometaši mogu pobijediti svakoga”

Nogometaši Dinama sinoć su u Ukrajini došli do remija protiv Šahtara. Dinamo je preokrenuo vodstvo ukrajinske momčadi, ali na kraju je ostao bez pobjede. Trener Dinama Nenad Bjelica danas se, po povratku u Zagreb, obratio novinarima.

“Zadovoljni smo bodom, kao i s igrom i načinom na koji smo se suprotstavili protivniku. Bili smo na dobrom nivou, nešto slično kao protiv Atalante. Malo smo bili neefekisani u nekim situacijama, ali sad da je to odlučivalo o prolasku bili bi tužni”, rekao je Bjelica i dodao kako su pred njima još tri utakmice, u kojima te stvari mogu popraviti.

Bjelica vjeruje kako 6. studenog protiv Šahtara mogu pobjediti pred punim Maksimirom. “Vjerujem da ćemo podići nivo naše igre i uspjeti dobiti tako dobrog protivnika. Bit će teško jer je Šahtar nepredvidiv, brz i neugodan, koji nas je sada upoznao. No, vjerujemo u našu snagu, kvalitetu, energiju i optimisti smo. Vjerujemo da će sve to skupa biti dobro”, istaknuo je.

Njegovi nogometaši, kaže, sinoć su vidjeli da se može igrati protiv Šahtara, a sa sinoćnjim pristupom mogu, vjeruje, svakoga pobijediti.

LIGA PRVAKA Dinamo do boda kod Šahtara

Komentiraj