BJELICA O ODLASKU OLMA: “Bilo je dosta emotivno, ali život ide dalje”

Trener Dinama Nenad Bjelica u četvrtak je komentirao transfer Danija Olma i njegov oproštaj s momčadi Dinama.

“Vjerojatno je njemu bilo najgore, trebao se odlučiti. Srećom, imao je nekoliko dobrih ponuda i odlučio se za RB Leipzig. Vjerujemo da će i tamo pokazivati sve što je pokazivao u Dinamu i da će na najbolji način moći napredovati”, rekao je Bjelica.

Dodao je kako se Olmo danas oprostio od momčadi. “S dečkima se pozdravio, pokušao je nešto kratko reći, ali nije uspio. Bilo mu je jako teško. Bilo je dosta emotivno, ali život ide dalje. Dinamo mora bez njega, on mora bez Dinama i želimo mu sve najbolje u budućnost”, poručio je Bjelica.

Olmo će u Njemačkoj raditi s jednim od najboljim mladih stručnjaka svijeta Julianom Nagelsmannom. “Ide u klub koji jako dobro razvija igrače, koji je u ovom trenutku prvi na ljestvici Bundeslige, koji je iz godine u godinu bolji, ima dobrog trenera, puno drži do mladih igrača i još igra Ligu prvaka. To je sigurno ekipa u kojoj će se on moći dobro razvijati”, poručio je Bjelica.

Kazao je i kako Dinamo zasad ne planira dovoditi zamjenu za Olma. Zaključio je kako postoji mogućnost da još igrača ode s Maksimira, a to, naglašava, ovisi o ponudama.

Komentiraj