BJELICA: “Nema ponuda koje bi zadovoljile i Dinamo i Olma”

Nogometaši Dinama krenuli su u utorak s pripremama za nastavak sezone. Hrvatski prvak u drugi dio sezone ulazi s 12 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Hajduka i 13 više od trećeplasirane Rijeke.

Izjavu za medije dao je trener Dinama Nenad Bjelica.

“Znaju se Dinamove ambicije. Dvostruka kruna. U prvenstvu smo već blizu, na dobrom putu. Još smo i u Kupu gdje se želimo iskupiti za prošlu sezonu i poraz iz finala. Želimo promovirati neke mlade igrače, dati im više prilika”, kazao je na početku.

Dodao je da je siguran da redove Dinama neće napustiti više od dva-tri stožerna igrača. Pojačanja u siječnju, kaže, nisu mu potrebna. “Olmo? Ima ugovor još godinu i pol dana. Dolazi na pripreme i računamo na njega. Nema ponuda koje bi zadovoljile i Dinamo i Danija. Najbolje je da se dogodi ono što je najbolje i za njega i za Dinamo. Ako je to ostanak, onda ostaje. Ako je to odlazak, onda neka ide. Mi imamo zamjene za njega u Majeru, Ivanušecu i Gojaku, kazao je.

Igrački kadar se smanjuje. Bjelica je rekao da Pinto odlazi u Portugal, Lešković je otišao u Lokomotivu, te najavio da možda ode još nekoliko igrača.

VAR dolazi u hrvatski nogomet. “U četvrtak imamo edukaciju o tome, objasnit će nam u kojim situacijama se koristi VAR. To je pozitivno da nam objasne jer ja u Poljskoj nisam ništa znao o tome”, rekao je Bjelica.

Komentiraj