Bjelica nakon remija s Rijekom: “Igrali ste za korporaciju, a ne za sebe”

Trener Osijeka Nenad Bjelica nije krio svoju nervozu nakon što je njegova momčad u 31. kolu HT Prve lige protekle subote remizirala na Rujevici s Rijekom čime je napravila korak unatrag u borbi za naslov prvaka Hrvatske obzirom da pet kola prije kraja sezone Dinamo uz odigranu utakmicu manje ima i četiri boda više.

U razgovoru nakon završetka susreta pomoćnom treneru domaćih Vjekoslavu Miletiću je aludirajući da je “korporacija” Dinamo pred TV kamerama vikao:

“Igrali ste za korporaciju, a ne za sebe. Pi.ka vam strinina, da vam pi.cka strinina. Je.ala vas. Bit ćete gladni kruha od korporacije, sad kad vas više ne budu trebali. Vidjet ćeš. Sramota, sramota…”

Bjelica je u Gradski vrt stigao nakon što je prethodno dvije godine vodio Dinamo s kojim je dva puta osvojio naslov prvaka Hrvatske, a jednom Hrvatski nogometni kup te je bio na dobrom putu da još jednom dođe do naslova državnog prvaka. Pamtit će se i dobri nastupi u europskim natjecanjima gdje su Plavi pod njegovim vodstvom nakon 49 godina došli do “europskog proljeća” i osmine finala Europske lige gdje su eliminirani od Benfice.

Komentiraj