Bizarna objava! Vice Batarelo zaključio da je Bog kaznio Meksikance potresom jer su izglasali pravo na abortus

Čelni čovjek radikalne katoličke udruge ‘Vigilare’, Vice John Batarelo u svojoj je posljednjoj objavi na Facebooku došao do suludog zaključka. Naime, Batarelo je povezao potres u Meksiku s odlukom tamošnjeg Vrhovnog suda koji je proglasio neustavnim kažnjavanje žena zbog pobačaja. Smatra da je potres božja kazna za tavu odluku.

“Do kada će čovjek biti neposlušan Bogu? Do kada će sudovi i sudci sebi uzimati pravo dopuštanje ubijanje nerođene djece? Vrhovni sud u Meksiku jučer je sebi dopustio to ‘pravo’… i malo nakon toga ogromni potres od 7 i čudna svjetla na nebu. Slučajno? Ne mislim. Dosta neposlušnosti prema Bogu!!! Gospa Guadalupska, moli za Meksiko i za nerođene i da istrijebimo taj barbarski čin zvan abortus”, objavio je ovaj desničarski aktivist na Facebooku.

Podsjećamo, meksički je Vrhovni sud izglasao protuustavnim kažnjavanje žena zbog pobačaja. Odluka se odnosila na tužbu protiv savezne države Coahuile, čiji zakon zabranjuje pobačaj i propisuje do tri godine zatvora za žene koje ga izvrše. Svih 11 sudaca je glasalo za tu odluku kojom će, uz ostalo, sve žene koje su dosad osuđene na zatvorsku kaznu zbog pobačaja biti puštene na slobodu.

Komentiraj