BIZARAN SUKOB HDZ-ovac udario komunalca i završio u pritvoru u Drnišu, posvađali se oko odvoza plastičnog otpada

Autor:

Ante Pijuk

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Ante Pijuk, predsjednik HDZ-a Općine Ružić i bivši općinski načelnik, javio se nakon izlaska iz pritvora u Drnišu.

Ondje je, naime, prespavao nakon što ga je Ivan Cigić, djelatnik Gradske čistoće Drniš, prijavio policiji za fizički napad, piše portal sibenski.slobodnadalmacija.hr.

‘Nisam ga udario šakom u glavu, već je dobio trisku’

Prekršajno sam prijavljen zbog remećenja javnog reda i mira i platio sam kaznu od 400 eura“, rekao je Pijuk za taj portal, tvrdeći da opisu nemilog događaja, koji se dogodio u četvrtak pred zgradom Gradske čistoće Drniš, a što nam je danas prenio napadnuti Ivan Cigić, ima gomila neispravnih podataka.

„Prvo ću reći da ga nisam udario šakom u glavu, kako Cigić tvrdi, već je dobio plesku, odnosno trisku“, kazao je Pijuk.

Sukobili se zbog kante za plastiku

Sukob vozača Čistoće Cigića i lokalnog HDZ-ovog čelnika Pijuka nastao je kada se Pijukova majka požalila da joj Cigić u srijedu ujutro nije ispraznio žutu kantu za plastiku.

Napadnuti komunalac tvrdi da mu potom Pijuk prvo telefonski prijetio, a potom ga je jutro poslije i fizički napao.

‘Već godinama glumi kauboja’

Rezultat su ozljede glave, Schanzov ovratnik i pritvaranje Pijuka.

Dotični gospodin već niz godina glumi kauboja. Moja mater je jako bolesna žena, ima artritis i s takvim bolesnim nogama trčala je za kamionom koji je nije htio pričekati da iznese žutu kantu. Vikala je za njima, ali Ivan Cigić nije htio stati. S drugim djelatnicima nikad nemamo problema, jedino s njim. Svi znaju zašto mu se tako žuri, treba požuriti u kafić na Konjevratima i ispijati kavu dva-tri sata u radnom vremenu. Poslije je nazvao moju majku i bio jako bahat, a još je i snimao razgovor bez njenog znanja i u pravu je kad kaže da sam ga nazvao udbašem“, objasnio je Pijuk.

Tvrdi da je komunalac nagovarao svjedoke da lažu

Tvrdi i da je u četvrtak ujutro, kad se incident dogodio, on imao namjeru razgovarat s direktorom da mu se požali na rad Ivana Cigića, no ovaj ga je, kaže, ugledao, izašao iz kamiona, krenuo prema njemu i počeo mu nešto objašnjavati.

Sretni blagdani: “Umjesto u šampanjcu, Zagrepčani se kupaju u smeću”

„Tada sam mu opalio trisku, iako je on svjedoke nagovarao da na policiji kažu da je dobio šaku u glavu“, zaključio je Pijuk za sibenski.slobodnadalmacija.hr.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.