Bivši Uljanikovac ‘presreo’ Bernardića u Puli: “Vrati se, samo da te nešto pitam”

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u utorak je posjetio Pulu, a prije početka konferencije za novinare verbalno ga je napao bivši Uljanikovac.

Bernardića je pitao to se poduzima u borbi protiv korupcije i zašto čelnici Uljanika još nisu iza rešetaka, piše Glas Istre.

“Uzeli su moj kruh, jel’ vi to razumijete”, rekao je mladić Bernardiću, koji mu je odgovorio: “Apsolutno, mi smo to oporavili, sanirali, a nakon toga su došli divlji, otjerali pitome i uništili”.

“Vrati se, samo da te nešto pitam! Što je s Rossandom i s cijelom ekipom? Oni slobodno šeću gradom, a ja im ne mogu ništa”, dodao je mladić.

Predsjednik SDP-a mu je rekao da, nažalost, Državno odvjetništvo nije reagiralo tri godine. “To će se promijeniti. Hrvatska bez korupcije”, rekao je Bernardić.

Bernardić je nakon kratkog osvrta na aferu Vjetroelektrane pokušao razgovor privesti kraju i odmaknuti se, ali bivši Uljanikovac nije se dao: “Ali opet običnom građaninu okrećete leđa koji želi posao u ruke, svoj zanat. Nije džabe jedan veliki Uljanik hranio pola Istre, a danas ne hrani nikog”.

Bernardić je na kraju rekao da je Uljanik, uz sisačku rafineriju, posljednji simbol hrvatske industrije koji je, kako je rekao, uništen zaslugom ove Vlade. “To je baš čavao u lijes”, zaključio je.

Komentiraj