EPA/Zach Gibson

Bivša savjetnica snimala navodni Trumpov poziv

Bivša savjetnica američkog predsjednika Donalda Trumpa Omarosa Manigault Newman objavila je snimku telefonskog poziva s Trumpom, koji se dogodio nakon što je prošle godine otpuštena iz Bijele kuće,

Na snimci se čuje navodni glas Donalda Trumpa koji govori kako je iznenađen što je dan ranije otpuštena. “Nitko mi nije ništa o tome rekao”, kaže muški glas. Na snimci muški glas govori da je na vijestima vidio da ona razmišlja o odlasku s posla te ju je upitao što se događa. “Kelly mi se obratio i rekao mi da želite da odem”, ogovorila je.

“Ne…Meni nitko nije rekao ništa o tome. Ja nisam imao pojma o tome. Kvragu. Uopće mi se ne sviđa ideja o tome da odeš”, govori navodni Trumpov glas.

Manigault Newman je kazala kako je snimke objavila zbog zaštite, jer, kako navodi, ‘u Bijeloj kući svi lažu’.

Američki predsjednik objavio je na Twitteru nekoliko reakcija. “Luda Omarosa, koja je na Pripravniku tri puta otpuštena, sada je dobila otkaz i posljednji put. Nikad joj nije uspjelo i nikad neće. Preklinjala me za posao sa suzama u očima, a ja sam pristao. Ljudi u Bijeloj kući su ju mrzili. Bila je zločesta, ali ne baš pametna. Rijetko kad sam ju viđao, no čuo sam zbilja loše stvari o njoj. Bila je zločesta prema ljudima i konstantno je kasnila na sastanke i na posao. Kada mi je general Kelly rekao da je ona gubitnica i da stvara samo probleme, ja sam mu rekao da pokuša izgladiti stvari ako je moguće jer je ona o meni govorila samo dobre stvari, sve dok nije otpuštena”, napisao je.

Komentiraj