HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

“Biti uz Most znači boriti se za svoju djecu”

Most nezavisnih lista održao je u Osijeku četvrtu po redu programsku konvenciju naziva „Pokret ostanka“ na kojoj je članovima, simpatizerima i medijima predstavio inicijative na koje se planira fokusirati u bliskoj budućnosti kako bi zadržali mlade u Hrvatskoj.

Predsjednik Mosta Božo Petrov rekao je da je Most nastao jer ne mogu prešutjeti nepravdu i kriminal. “Mi smo pokazali da se može raditi drugačije, pokušali su nas i kupiti i slomiti, ali nisu uspjeli. Smatramo da ukoliko politika bude usmjerena prema građanima u tom slučaju može se ponuditi perspektiva svima onima koji razmišljaju o napuštanju Hrvatske. Da se novac koji se troši na uhljebe usmjeri za demografske mjere i obrazovanje zamislite kako bi Hrvatska izgledala. Ovo je jedan početak u kojem vi birate hoćete li se boriti ili im prepustiti državu jer su oni jači”, rekao je dodaući kako žele da Hrvatska bude zemlja u kojoj svatko ima pravo živjeti dostojan život.

“Biti uz Most znači boriti se za svoju djecu kako bi jednom mogli ostati u Hrvatskoj”, poručio je Petrov, prenosi N1.

Predstavljene su inicijative i zakonski prijedlozi iz područja koja su važna za svakodnevni život građana. Poljoprivredu je predstavio saborski zastupnik Tomislav Žagar, energetiku saborski zastupnik i bivši ministar zaštite okoliša i energetike Slaven Dobrović, javnu upravu i demografiju predstavio je Božo Petrov, pravosuđe je izložila stručna suradnica Mosta Maja Grubišin, a poduzetništvo stručni suradnik Mosta Antonio Pešut.

Komentiraj