Goran Kovacic/PIXSELL

BIŠĆAN “Rijeka misli dugoročno i ja sam takva osoba”

Igor Bišćan u srijedu je na Rujevici predstavljen kao novi trener Rijeke. Bišćan je s Rijekom potpisao ugovor na četiri godine.

“Prvi dojmovi su odlični, moram se ovim putem zahvaliti upravi kluba što mi je ukazala povjerenje. Svi dojmovi su vrlo pozitivni. Činjenica da je Matjaž Kek proveo u Rijeci pet i pol godina govore da klub misli ozbiljno. Klub misli dugoročno i ja sam takva osoba, volim ambiciozne i ozbiljne projekte”, rekao je Bišćan na službenom predstavljanju.

Rekao je da je njegova zadaća izvući najviše iz igrača. “Rijeka i okolica su lijep kraj, nadam se da ću se zadržati dulje vrijeme i da ću ih uspjeti upoznati. Jednostavna sam osoba, kao trener sam izravan i direktan u komunikaciji. Pokušavam biti pošten iako to nikad nije lako jer svih 25 igrača žele igrati. Volim vrijedne ljude i igrače, poštene dečke, borce i fajtere koji će iz poštovanja prema klubu protiv kojeg igraju dati sve od sebe”, rekao je Bišćan, te komentirao ‘grijehe iz prošlosti’ zbog kojih ga je Armada još jučer poručila da ode.

“Bilo je davno, stvarno se ne sjećam koju sam gestu napravio, ali siguran sam da je bila neprimjerena. Ako se netko osjeća uvrijeđenim, ja se još jednom ispričavam. Shvaćam iz ove perspektive da sam pogriješio, pripisao bi to mladosti i nezrelošću. Na meni je da svojim radom i ponašanjem, i navijače koji su rezervirani prema meni, da im dokažem da sam kao osoba i trener dovoljno dobar da me podrže i pruže priliku”, poručio je Bišćan.

Komentiraj