Bišćan objavio popis igrača za odlučujuće utakmice sa Škotskom i Litvom

Izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije Igor Bišćan objavio je popis igrača za odlučujuće utakmice kvalifikacija za odlazak na U21 Europsko prvenstvo koje se iduće godine održava u Sloveniji i Mađarskoj. Mlade Vatrene 12. studenog očekuje gostovanje kod Škotske u Edinburghu, a potom će kvalifikacije okončati 17. studenog u Puli kada dočekuju Litvu.

Kako bi osvojili prvo mjesto na ljestvici koje jamči odlazak na kontinentalnu smotru mladim hrvatskim reprezentativcima su potrebne dvije pobjede. Bišćan je za ovu priliku pozvao 23 igrača, a pretpozivi su upućeni još petorici nogometaša. Po prvi put se na popisu našao i napadač slovačkog DAC-a Marko Divković.

Na popisu se nalaze:

Na tablici četvrte kvalifikacijske skupine za odlazak na Europsko prvenstvo vodi Češka s 18 bodova iz devet utakmica, ispred Škotske (17), Hrvatske (16), Grčke (13) i Litve (7), koje su odigrale po osam susreta. Na posljednjem mjestu u Skupini 4 nalazi se San Marino s devet odigranih utakmica bez osvojenih bodova. Na završni turnir U-21 Europskog prvenstva plasirat će se devet pobjednika skupina, kao i pet najboljih drugoplasiranih momčadi.

Ljestvica:

Komentiraj