Bišćan objavio popis igrača za dvoboje s Norveškom i Azerbajdžanom

Izbornik mlade hrvatske U-21 reprezentacije, Igor Bišćan, objavio je popis igrača uoči predstojećih kvalifikacijskih utakmica za plasman na Europsko prvenstvo 2023. godine protiv Norveške u Varaždinu (8. listopada) i Azerbajdžana u Sumgayitu (12. listopada).

Na popisu su se našla 24 igrača, a u odnosu na prošli mjesec nova imena su Hrvoje Smolčić, Ante Palaversa, Niko Rak i Jakov Anton Vasilj.

Pozvani nogometaši:

Hrvatska U-21 reprezentacija okupit će se u Zagrebu 4. listopada, a trenirat će u Velikoj Gorici do odlaska u Varaždin dan uoči utakmice.

– “Očekuju nas dvije vrlo važne utakmice, od kojih se ona prva protiv Norveške nameće kao vrlo zahtjevna. Norvežani, naime, uz Austrijance, slove kao naši najveći konkurenti u skupini. Pobjeda Norvežana u međusobnom susretu s Austrijom u rezultatskom je smislu bila izraženija, no što su to pokazala događanja na terenu. Austrijanci su bili bolji i konačni rezultat mogao je biti potpuno drukčiji. Vjerujem, međutim, u našu momčad, znam koliko vrijedimo i nadam se da ćemo to opravdati u Varaždinu. Što se utakmice s Azerbajdžanom tiče, kvaliteta jest na našoj strani, ali pristup igrača mora biti na najvišoj razini. Samo u tom slučaju možemo računati na pobjedu”, rekao je izbornik Igor Bišćan za službene stranice Saveza.

Ljestvica:

Komentiraj