BIRAMO NAJFUJ IZJAVU TJEDNA: Poslušajte nove bisere naših inspiriranih natjecatelja i glasajte za svoje favorite!

Uj Fuj Radio Nacionala stigao je do svog veličanstvenog devetog nastavka!

A sada je vrijeme da vidimo i tko je dobio najviše vaših glasova prošloga tjedna. Prošli je tjedan bio pun neukusa, a tu su nam bili Ankica Zmaić o voljenom premijeru, snažnom i karizmatičnom lideru, Zoran Milanović o Banožiću i medekima, Ljubo Jurčić o tome kako smo stabilni na dnu Europe, Hrvoje Zekanović o metodama cijeđenja ručnika, Aleksandar Vučić o strašnim napadima na njega kao ličnost, Slavko Kojić – šef BM365 – o neponovljivom gradonačelniku Hrvatske te Marin Piletić o vladi koja ne želi otimati nego pomagati.

Došlo vrijeme i da proglasimo pobjednika! Uj fuj tjedna jeeeeee – Ankicaaaa Zmaić! Još jedna žena pobjednica, nažalost u ne baš najbajnijoj nagradi, ali što je tu je.

I ovoga, kao i svakog prethodnog tjedna mi vam petkom damo par izjava tjedna, bile vam drage ili ne. I danas imate priliku odabrati izjavu iz ovog našeg ciklusa/cirkusa – za početak preslušate i glasate na dnu ovog članka sve do sljedećeg petka u 10 sati. Zahvaljujući vašim glasovima, naši tjedni pobjednici idu u daljnja pripetavanja, sve do velikog finala!

Svim natjecateljima želimo puno sreće u daljnjem boju! Poslušajte i pročitajte nominirane u sedmom tjednu UjFuja i na samom dnu ovog članka – ne zaboravite udijeliti glas svom favoritu!!

01. MILANOVIĆ ŽENE

Šta da vam pričam, da nije bilo mene 10 godina na čelu SDP-a u Saboru ne bi uopće bilo žena. Ili bi ih bilo 5 posto. Ja sam svoje napravio, a dalje nek’ radi tko zna i tko može.

 

02. BANOŽIĆ KUT GLEDANJA

Bilo kakav kut gledanja u sebi ima negativan kut gledanja. I najmanji SMS koji će se pojaviti može se krivo protumačiti.

 

03. PLENKOVIĆ ODNOSI

Ta neka pila naopako, to može biti zanimljivo samo nekom tko je u komentatorskom ili političkom prostoru za njega (Milanovića, op.a) pa to tolerira i pravi se nevješt i nastoji to svesti na neke osobne odnose između premijera i predsjednika, što naravno nije slučaj.

04. ZEKANOVIĆ PROTIV MILANOVIĆA

Navodno su išle neke poruke koje su bile izmjenjivane između ljudi iz Slovenske, iz kluba, o tome da će Milanović doći u klub samo ako je brojač na šanku. Dakle, ako je brojač novaca na šanku, dolazi u klub, a ako brojač novaca nije na šanku, ne dolazi u klub. Ovo je isto nešto što bi trebao DORH i institucije istražiti.

 

05. MAJDA BURIĆ ‘SRETAN DAN ŽENA’

Eto i ja se pridružujem u čestitkama svim kolegicama u Hrvatskom saboru, svim ženama u Republici Hrvatskoj, a posebno svojoj mami za sretan i blagoslovljen Dan žena.

 

06. MILANOVIĆ STIPENDIJA

Ne, ne, krademo, mi vam volimo maznut, tako da… nadamo se da nas nitko neće pitati, ali to je to. To je isto Handžar media napravila.

 

07. ZEKANOVIĆ ŠPICA

Neke teme izazivaju pozornost javnosti, kao tko je prošetao zagrebačkom špicom, međutim, to nije bitno. A oporba sa svojim beskrajnim interpelacijama itekako usporava rad Hrvatskog sabora.

 

Znate što vam je činiti sljedeće – glasati!

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]