Biografije najboljih nogometaša svijeta u novim Rockmarkovim izdanjima za mlade

Glazbena knjižara Rockmark objavljuje posebnu seriju izdanja namijenjenu mladima koja donosi biografije najboljih nogometnih igrača svijeta, a kao prve četiri knjige serijala “Moj nogometni heroj” upravo su izašle biografije Luke Modrića, Lionela Messija, Zlatana Ibrahimovića i Edena Hazarda.

Seriju knjiga “Moj nogometni heroj” osmislili su i napisali veliki zaljubljenici u nogomet, braća Matt i Tom Oldfeld. “Knjige su brzinom udarca Ronalda postale nezaobilazno štivo za djecu širom svijeta, prevedene su na 14 jezika, a samo u Engleskoj je do sada prodano preko pola milijuna primjeraka”, stoji u najavi.

Knjige su pisane s namjerom da djecu od 7-14 godina potiču na čitanje, posebno sve poklonike “najvažnije sporedne stvari na svijetu”. Na primjerima odrastanja najboljih nogometaša djeca uče o važnosti timskog rada i posvećenosti zadanom cilju, ali i usponima i padovima koje svatko tijekom života i karijere mora proći. Iako načinom pisanja prilagođene mladim čitateljima, namijenjene su svim ljubiteljima nogometa.

U prvom ciklusu, Rockmark je objavio biografije Luke Modrića, Lionela Messija, Zlatana Ibrahimovića i Edena Hazarda.

Kako je u izbjeglištvu trenirao Luka? Kako je Messi već kao dječak stigao do Barcelone? Zašto su roditelji druge djece Zlatana otjerali iz kluba? Postoji li nogometnija obitelj od one Hazard?

Prijevode potipisuju Rebeka Vujasinović i Gordana Gaćeša, a već ove jeseni Rockmark će objaviti novi ciklus knjiga, o životnom i nogometnom odrastanju nogometnih zvijezda Christiana Ronalda, Mohameda Salaha, Neymara i Kyliana Mbappéa.

“Najbolji nogometaši današnjice poznati su u cijelom svijetu. Milijuni navijača ih slave, djeca se dive njihovu umijeću. Uspjeh i slava koju uživaju rezultat su velikog talenta, ali još većeg rada i odricanja. Kakav su put prošli od prvog igrališta do velikih svjetskih stadiona otkrivaju njihove zanimljive biografije”, poručuju iz Rockmarka.

Komentiraj