Billie Eilish odgovorila na kritike zbog svojih ženstvenijih modnih izbora: “Neka žene postoje!”

Američka pjevačica Billie Eilish suočava se s kritičarima koji očito imaju problem s načinom na koji se njezin stil razvijao tijekom godina.

Ova 21-godišnja dobitnica Grammyja objavila je niz fotografija na Instagramu i napisala: “Prvih pet godina moje karijere provela sam potpuno OBRISANA od strane vas budala što sam imala dječački izgled i kako sam se oblačila i stalno ste mi govorili da bih bila zgodnija kad bih se ponašala kao žena. Sada kada se osjećam dovoljno udobno da nosim bilo što što je donekle ženstveno ili pristaje, promijenila sam se i sad sam prodana. ‘Što joj se dogodilo’, ‘O, Bože, to nije ista Billie, ona je kao i ostale’ bla bla bla.”

Billie Eilish je nastavila prozivati ‘prave idiote’. “Neka žene postoje!, poručila je.

Pjevačica je istaknula i podsjetila da žene mogu biti višeslojne. “Šokantno zar ne?? Vjerovali ili ne, žene bi mogle biti zainteresirane za više stvari. Također, ženstvenost nije jednaka slabosti???!!!! Ludo zar ne? Tko bi rekao. Također je potpuno nečuveno i suludo željeti se izraziti drugačije u različito vrijeme”, poručila je.

Billie Eilish je za časopis Elle 2021. godine rekla da je izgubila 100.000 pratitelja na društvenim mrežama nakon što je podijelila fotografije na kojima je prikazala drugačiji look. “Ljudi se drže tih sjećanja i imaju privrženost. Ali, to je vrlo dehumanizirajuće”, rekla je.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner