Bill Murray prijavio se za posao u restoranu. Dobio ga je.

Ako ste se ikada pitali što bi slavni glumci radili u životu da slučajno nisu glumci, Bill Murray ima odgovor za vas. Naime, slično pitanje postavila mu je komičarka Amy Schumer u intervjuu za podcast „3 Girls 1 Keith“. Na to joj je Bill Murray odgovorio kako je ispunio prijavnicu za posao u restoranu P.F. Chang’s na aerodromu u Atlanti, jer smatra da je to predivno mjesto. „Za koji posao? Bilo koji?“, pitala ga je Schumer, na što je on odgovorio „Čini mi se da se njihovi zaposlenici sjajno zabavljaju“.

Nakon što su pročitali tu vijest na internetu, iz restorana  P.F. Chang’s su na twitteru objavili „Bill, dobio si posao. Kada možeš početi?“ . Tana Davila, šefica marketinga lanca restorana P.F. Chang’s, izjavila je za USA Today kako se još nisu pozabavili Murrayevom molbom za posao ali su mu ga u svakom slučaju odlučili ponuditi. „Vidjeli smo njegov rad i smatramo da obećava kao wok kuhar“. P.F. Chang’s je lanac obiteljskih restorana koji nudi kreativnu verziju azijske hrane.

Odgovarajući na pitanje je li doista ponekad razmišljao da napusti glumu, Murray je u istom podcastu rekao kako je obožavao svoju ulogu u filmu „Slomljeno cvijeće“ Jima Jarmuscha iz 2005. godine. „Mislio sam kako ne mogu glumiti bolje no što sam glumio u tom filmu. Osjećao sam da je to kraj. Mislio sam ‘To je to’. Razmišljao sam da se počnem baviti nečim drugim. Ali, ništa drugo se nije nudilo“.

Komentiraj