BILIĆ “Tužan sam i ljut”

EPA

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić poručio je nakon finala Svjetskog prvenstva, u kojem je Hrvatska izgubila od Francuske 2:4, kako nije razočaran, ali je tužan.

“Ljut sam na neke odluke, na nesreću kod autogola i prelabav penal koji je svirao”, rekao je Bilić za portal Index dodajući kako ga je oduševio odličan ulazak Hrvatske u utakmicu.

Osim deset minuta u drugom dijelu, od 59. do 69. minute, točnije od njihovog trećeg gola do Llorisove pogreške, cijeli ostatak utakmice mi smo bili bolji. Dominirali smo, imali inicijativu, više dolazaka do njihovog kaznenog prostora. Nažalost, nismo imali sreće”, kazao je Bilić.

“Treba priznati da je njihova individualna klasa, koja se doduše pojavljivala rijetko, na kraju odlučila utakmicu”, smatra Bilić i dodaje da su Griezmann, Pogba i Mbappe prelomili utakmicu s nekoliko poteza.

Na kraju je Bilić zahvalio igračima, stručnom stožeru i izborniku Zlatku Daliću. “Ono što su nam oni omogućili daleko je više od samog nogometa. Ovo će opet inspirirati djecu da stasa neka nova velika generacija. Nadam se da će ovaj put do toga proći manje od 20 godina”, zaključio je.

Komentiraj