BILIĆ PRED OTKAZOM? “Osjećao sam se potpuno posramljeno na poluvremenu”

Screenshot/YouTube

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić doživio je i četvrti poraz na klupi West Hama u petoj utakmici nove sezone. U subotu je od ‘Čekićara’ bio bolji WBA (4:2). Bilić je nakon utakmice rekao da se osjeća posramljeno.

“Znam da imamo problem, i on počinje od mene. Ja sam trener i moram napraviti sve što mogu da stvari preokrenem, riješim problem”, rekao je britanskim novinarima. Bilićeva momčad došla je do negativnog rekorda po broju primljenih golova – u pet utakmica primili su 13 golova, a u posljednje dvije čak osam.

“Oni su zaslužili pobjedu. Osjećao sam se potpuno posramljeno na poluvremenu. Primili smo tri gola, od kojih su neki bili plod individualnih grešaka. Ne smijemo raditi toliko grešaka kada nemamo loptu. Problem je veliki, ne možemo samo reći da nismo imali sreće”, kazao je Bilić.

Njegova je momčad u drugom poluvremenu postigla dva pogotka, a Bilić kaže da je bilo nekih svijetlih točaka. “Ali, želim akciju, ne reakciju”, zaključio je. Britanska javnosti na društvenim mrežama predviđa kako bi, ne uspije li stvarno riješiti problem, Bilić mogao napustiti klupu ‘Čekićara’.

Komentiraj