Bijesan zbog presude Dizzee Rascal ispred sudnice razbio reporterov fotoaparat

Dizzee Rascal proglašen je krivim za napad na bivšu partnericu koju je, navodno, u svađi gurnuo na pod, nakon čega je frustriran zbog presude razbio fotoaparat fotoreporteru koji ga je fotografirao ispred sudnice

Britanski mediji izvijestili su da je Dizzee Rascal proglašen je krivim za napad na svoju bivšu partnericu, a vijest su objavili i The Guardian, BBC News i Associated Press. Popularni grime reper će, prema izvješćima, biti osuđen 8. travnja. Nakon čitanja optužnice, Dizzee Rascal je po izlasku iz suda oteo fotoaparat fotoreporteru i razbio ga.

Dizzee Rascal, pionir grimea, glazbenik i član Reda Britanskog Carstva, optužen je za napad u ljeto 2021. U to je vrijeme londonska policija rekla da je optužba rezultat “incidenta na adresi stanovanja” koji je završio s manjim ozljedama po njegovu tadašnju suprugu. Reper je negirao optužbe za napad.

Na sudu su tužitelji navodno detaljno opisali događaje napada. Dizzee Rascal je, po svemu sudeći, bio frustriran dogovorima o skrbništvu s Cassandrom Jones, majkom njihove dvoje djece.

Rascal, koji je tada bio sa svojim sinom, navodno je upao u stan Cassandre Jones 8. lipnja i počeo vrištati na nju. Tužitelji su izjavili da je Rascal, također navodno, prislonio čelo na Cassandru Jones i gurao je po sobi, a zatim je gurnuo na tlo.

 

Komentiraj