Dusko Jaramaz/PIXSELL

BIH U sudaru s vlakom kraj Doboja poginuli majka, otac i 17-godišnja kćer

U sudaru teretnog vlaka i automobila poginuo je bračni par s djetetom.

U teškoj prometnoj nesreći na pružnom prijelazu u Grabovici, prigradskom naselju kraj Doboja u Bosni i Hercegovini, na obitelj iz Stanova, koji su se vozili u Volkswagen Passatu, oko tri sata ujutro naletio je teretni vlak.

46-godišnja Slavica, koja je bila za volanom automobila i 51- godišnji suprug Zlatan Đedovac smrtno su stradali na mjestu nesreće. Teško ozlijeđena 17-godišnja kćer Kristina hitno je prevezena u dobojsku bolnicu. No, preminula je uslijed težine ozljeda. Druga, godinu dana starija kćer Nikolina, teško je ozlijeđena i prevezena u Klinički centar Banja Luka.

Dežurni liječnici u Jedinici Intenzivnog liječenja Univerzitetsko kliničkog centra Banja Luka javljaju kako je stanje djevojčice teško te da joj život održavaju pomoću aparata.

“Djevojčica je primljena sa teškom povredom glave i grudnog koša, u stanju duboke kome i priključena je na aparat za umjetno disanje. Odmah po prijemu sprovedene su sve dijagnostičke metode, a terapijske su u tijeku. Djevojčica je u izuzetno teškom stanju i sve daljnje prognoze su krajnje neizvjesne i preuranjene”, javlja Dobojski info.

Očevid je u tijeku. Dežurni tužitelj je na mjestu događaja.

Komentiraj