BICIKLIRA PO MLJETU Holivudska zvijezda Christian Bale odmara se na hrvatskom otoku

Autor:

PALMDALE, CALIFORNIA - FEBRUARY 07: Christian Bale attends Together California's Foster Care Center Ground Breaking event on February 07, 2024 in Palmdale, California.   Robin L Marshall,Image: 844429720, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Robin L Marshall / Getty images / Profimedia

Robin L Marshall / Getty images / Profimedia

Holivudska zvijezda Christian Bale obožava ljetovati na egzotičnim lokacijama, Havaji i Dominikanska Republika bile su njegove omiljene destinacije na koje je odlazio s obitelji. Sada se, međutim, odlučio za Hrvatsku i to za otok Mljet.

Da se Bale nalazi na Mljetu otkriveno je nakon što je na tvrtka Aloha Mljet, koja se bavi iznajmljivanjem bicikala, objavila na svojoj Instagram stranici fotografiju Christiana Balea uz koju su napisali „OK. Pogodite tko je danas biciklirao s nama“ te su naveli hashtagove Christian Bale, Batman, Bruce Wayne i Gotham City.

Aloha Mljet i prijašnjih je godina iznamljivala bicikle poznatim osobama pa su se tako na Instagrtamu pohvalili fotografijama s Lukom Modrićem, Mateom Kovačićem i Pepo Guardiolom.

Iako je Bale najpoznatiji po ulozi Batmana, on se u svojoj karijeri proslavio s nekoliko briljatnih glumačkih izvedbi. On je 2011. osvojio Oscara za sporednu ulogu u filmu „Boksač“, dok je još tri puta bio nominiran i to za uloge u filmovima „Američke varalice“ (2014), „Oklada stoljeća“ (2016) i „Čovjek iz sjene“ (2019). Trenutno snima film „The Bride“ koji režira Maggie Gyllenhaal a pored Balea glume Jake Gyllenhaal, Peter Sarsgaard i Penélope Cruz.

Supruga Christiana Balea je Sibi Blažić, čiji su roditelji, Srbi iz Bosne i Hercegovine, šezdesetih godina emigrirali iz Jugoslavije u Ameriku.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.