Goran Stanzl/PIXSELL

BEZ MANDŽE NA BUGARSKU I MALTU Zbog nedovoljno zaliječene ozljede Mandžukić propušta posljednje kvalifikacijske utakmice

Napadač talijanskog Juventusa Mario Mandžukić ipak će propustiti posljednje kvalifikacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj, koje Hrvatska 10. i 13. listopada igra protiv Bugarske, odnosno Malte.

“Nažalost, otpao je zbog ozljede zadnje lože. Danas smo ga ponovno pregledali i napravili ultrazvuk te prema svim nalazima neće moći igrati u ove dvije utakmice”, rekao je liječnik ‘Vatrenih’ Boris Nemec za službene stranice HNS-a.

Nemec je dodao kako vjeruje da su Mandžukiću potrebna još dva tjedna kako bi počeo s punim treninzima. “Naravno, nije bio zadovoljan takvim vijestima, ali zdravlje mu mora biti na prvom mjestu”, kaže Nemec.

Mandžukić je za reprezentaciju debitirao 2007. godine, a od onda je odigrao 62 utakmice i postigao 19 pogodaka. Iako će Hrvatska neigranjem Mandžukića biti oslabljena, napadač Fiorentine Nikola Kalinić nalazi se u odličnoj napadačkoj formi, pa postoji nada kako izostanak Mandžukića nećemo pretjerano osjetiti.

Komentiraj