Bez gledatelja na utakmici Istre 1961 i Dinama

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije NK Istra 1961 je odlučila da će se utakmica 35. kola HT Prve lige u kojoj Zeleno-žuti u subotu, 18. srpnja, dočekuju Dinamo igrati pred praznim tribinama stadiona Aldo Drosina.

– “Zbog pogoršanja epidemiološke situacije vezano uz COVID-19 bolest u Republici Hrvatskoj i našoj županiji te činjenice da su otkazana sva veća javna okupljanja i javne manifestacije u Gradu Puli i Županiji, a budući da se na utakmicama NK Istre okuplja veliki broj posjetitelja što onemogućava održavanje fizičke distance i u takvim okolnostima je teško provoditi protuepidemijske mjere, donosena je odluka o zatvaranju tribina stadiona Aldo Drosina za predstojeću utakmicu s GNK Dinamom s ciljem zaštite zdravlja stanovništva Istarske županije i Republike Hrvatske te izbjegavanja opterećenja zdravstvenog sustava u županiji.” – navodi se u priopćenju kluba.

Nakon skoro tromjesečne stanke do nastavka nogometnih natjecanja u Prvoj HNL je došlo početkom lipnja dok su se gledatelji uz ograničenja na tribine stadiona vratili sredinom lipnja, od utakmica 29. kola. Hoće li primjer Istre 1961 o ponovnom zatvaranju tribina slijediti i ostali prvoligaši ostaje da vidimo.

Komentiraj