BEZ DLAKE NA JEZIKU Štimac žestoko udario po bivšim šefovima: ‘Odvjetnik se bavi mojim otkazom’

Autor:

India's Croatian coach Igor Stimac looks on before the 2026 FIFA World Cup AFC qualifiers football match between Qatar and India at the Jassim Bin Hamad Stadium in Doha on June 11, 2024.,Image: 880700762, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Karim JAAFAR / AFP / Profimedia

Karim JAAFAR / AFP / Profimedia

Igor Štimac više nije izbornik Indije. Dobio je otkaz nakon sastanka s čelništvom indijskog nogometnog saveza prije par dana. Kao razlog njegovog otkaza navodi se razočaravajući učinak u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026. godine.

Indijski savez poželio je Štimcu svako dobro u nastavku karijere, no hrvatski trener nije imao lijepe riječi za svoje bivše šefove.

“U meni nema ljutnje. Nisam iznenađen jer više nisam izbornik. Neki od mojih igrača znali su da ću otići, čak i ako se plasiramo dalje. Nije bilo uzajamnog razumijevanja između mene i saveza, ali ostao sam kako ne bih izdao svoju momčad. Nisam otišao prošle godine, iako sam trebao.

Nisam trebao vjerovati ljudima u indijskom savezu. Oni su lažljivci, prodaju velike snove, ali ne ispunjavaju ih. Kriv sam jer sam im vjerovao. Predsjednik samo misli kako će dobiti što više lajkova na društvenim mrežama. Što prije ode, bit će bolje za indijski nogomet. On je populist koji se samo želi uslikati s utjecajnim ljudima iz svijeta nogometa.

Moj odvjetnik se trenutno bavi ovim slučajem. u savezu su sad vjerojatno u panici. Traže kako da mi isplate obećan novac po ugovoru koji je bio do 2026. godine. Novi izbornik imat će iste probleme kao i ja”, rekao je Štimac za indijski News 9.

PRIJE TOČNO 6 GODINA FIFA se prisjetila Svjetskog u Rusiji i jedne od najvećih pobjeda Vatrenih u povijesti

OZNAKE: Indija, Igor Štimac

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.