Beyoncé slavi 40. rođendan i otkriva kako je uništila kletvu porijekla svoje obitelji

Američka R&B pjevačica, glumica i plesačica Beyoncé rođena je 4. rujna 1981. godine u Houstonu. U velikom intervjuu koji je ove godine dala američkom magazinu Harper’s Bazaar, glazbenica Beyoncé sumirala je svoj put, od toga kako je kao dijete bila introvert i nije puno pričala do toga da je danas najpoznatije ime glazbene industrije, majka troje djece i uspješna poduzetnica što dokazuje i njezin posljednji poslovni pothvat s Adidasom. Bez zadrške, govorila je o okrutnosti svijeta showbiznisa, posljedica koje je ostavio na njezino tijelo i um, ali i o novom desetljeću života u kojem će zakoračiti u pedesete.

“U ovom poslu toliko vašeg života ne pripada vama osim ako se za to izborite. Borila sam se da zaštitim svoj razum i svoju privatnost jer o tome ovisi kvaliteta mog života. Rezervirana sam, osim za ljude koje volim i kojima vjerujem. Oni koji me ne poznaju i nikada me nisu upoznali mogli bi to protumačiti kao da imam zid oko sebe.
Mislim da sam, kao i mnoge žene, osjetila pritisak da budem okosnica svoje obitelji i svoje tvrtke i nisam shvaćala koliko to utječe na moje psihičko i fizičko blagostanje. Nisam uvijek sebi bila prioritet. Više od pola života borim se s nesanicom zbog turneja. Tu su i godine trošenja mišića zbog plesanja u štiklama. Također, stres na mojoj kosi i koži, od sprejeva i boje,  vrućine uvijača i nošenja teške šminke za vrijeme znojenja na pozornici.”

Između ostalog otkrila je da je, istražujući svoje obiteljske korijene, shvatila da je potomak robovlasnika. “Nedavno sam istraživala svoje porijeklo i doznala da sam potomak robovlasnika koji se zaljubio u jednu od svojih robinja i oženio je. Trebalo mi je vremena da provarim tu spoznaju. Propitkivala sam što to sve znači i pokušala stvari staviti u neku perspektivu. Sad vjerujem da je to razlog zašto me Bog blagoslovio s blizancima koje sam rodila. To je bilo prvi put da je u meni mogla koegzistirati muška i ženska energija, i rasti u meni. Molim se za to da sam uspjela uništiti kletvu koja je moju obitelj pratila generacijama te da će moja djeca imati lakši život” , ispričala je Beyonce, navodeći da je prošla kroz pakao.

Komentiraj