Beyonce odala počast Tini Turner, fanovi je kritiziraju zbog spota za ‘Drunk in Love’

Američka r’n’b pjevačica Beyonce u petak je tijekom koncerta u Parizu odala počast Tini Turner, kazavši da “ne bi bila na toj pozornici” da nije bilo te nedavno preminule pjevačice.

Beyonce je u petak zaustavila svoj nastup na Stade De Franceu kako bi se prisjetila američke pjevačice sa švicarskim državljanstvom koja je u srijedu nakon duge bolesti preminula u Švicarskoj, u 83. godini.

Turner je s Beyonce nastupila u duetu 2008. godine na dodjeli Grammyja kad su izvele njezin hit “Proud Mary“.

“Samo želim odvojiti sekundu i odati počast Tini Turner“, čuje se Beyonce kako govori na snimkama koncerta podijeljenim na društvenim mrežama.

“Ako ste moj obožavatelj, obožavatelj ste i Tine Turner jer ja ne bih bila na ovoj pozornici bez nje, pa želim da se zaderete kako bi ona mogla osjetiti vašu ljubav“, rekla je Beyonce.

“Osjećam se tako blagoslovljeno što mi je bilo omogućeno svjedočiti njezinoj briljantnosti”.

Beyonce je trenutno na svojoj svjetskoj turneji Renaissance, a od ponedjeljka će pet večeri nastupati na stadionu Tottenhama Hotspura u Londonu.

No mnogi fanovi Turner kritiziraju Beyonce jer vjeruju da je ranije ismijavala zlostavljanje kroz koje je prolazila Tina sa svojim prvim suprugom Ikeom.

Beyonce je navodno u jednom od svojih najvećih hitova Drunk in Love, koji izvodi sa suprugom Jay Z-jem, ismijavala Tinin težak život. U spotu iz 2013. reper izvodi dio koji se navodno odnosio na svađu koju je izazvao bivši suprug Tine Turner kada ju je tjerao da pojede komad deserta gurajući joj lice u tortu.

U pjesmi je navedeno i njezino pravo ime Anna Mae. Čak je i sama Tina Turner ranije komentirala tekst ove pjesme, rekavši 2019. godine za u intervjuu za New York Times da nije iznenađena ovim potezom.

Preminula je Tina Turner

Svijet se oprašta od Tine Turner: “Bila je jedinstvena i nevjerojatna sila prirode!”

Komentiraj

nacional banner
nacional banner