Beyonce će dobiti 100 milijuna dolara za sudjelovanje u tri filma kompanije Disney

Već je otprije poznato kako će se na soundtracku za nastavak filma „Black Panther“, koji dolazi u kina slijedeće godine, pojaviti pjesma u izvedbi Beyonce. Radi se o filmu koji producira kompanija Walt Disney koja ne želi time okončati suradnju s ovom poznatom pjevačicom i povremenom glumicom. Prošle godine kompanija Walt Disney producirala je remake filma „Kralj lavova“ u kojem je Beyonce dala glas lavici Nali te su zaključili kako je Beyonce izuzetno važna osoba koja se savršeno uklapa u njihove filmove. Zato se sada privode kraju pregovori između kompanije Walt Disney i Beyonce po kojem bi ona dobila 100 milijuna dolara za sudjelovanje u njihova tri filma, uključujući i sudjelovanje u nastavku filma „Black Panther“.

Kako piše britanski The Sun, čelnici kompanije Walt Disney nastoje uvjeriti predstavnike njezinog organizacijskog tima kako bi bilo sjajno da Beyonce posudi svoj glas za potrebe nekih njihovih doklumentarnih filmova koji će se prikazivati na njihovom streaming servisu Disney+. U toj su kompaniji na isti način koristili glas Meghan Markle za potrebe dokumentarca „Elephant“ koji je prikazan na servisu Disney+. Zato sada nastoje pridobiti Beyonce za korištenje njezinog glasa u budućim dokumentarcima.

Pregovori su u ovom trenutku uznapredovali i potrebno je dogovoriti još samo nekoliko detalja nakon čega će se potpisati ugovor vrijedan 100 milijuna dolara. Uostalom, prije dva mjeseca Beyonce je gostovala u tv emisiji „Disney Family Singalong“ gdje je otpjevala pjesmu „When You Wish Upon A Star“ iz Disneyevog klasika „Pinocchio“ iz 1940. godine. Pjesmu je tada posvetila svim zdravstvenim radnicima na prvoj crti borbe protiv koronavirusa te je tim povodom izjavila „Ponosna sam i počašćena što sam dio Disneyeve obitelji“.

Komentiraj