FOTO: lisinski.hr

Nakon dvije godine rasprodanih showova u Zagrebu poznati međimurski komičar Vlatko Štampar najavljuje veliki nastup karijere, Stand up comedy special pod nazivom ‘Fala kaj ste došli’, koji će se održati 22. rujna u KD Vatroslav Lisinski.

Mnogobrojne Vlatkove pratitelje i ljubitelje njegovog humora na velikom nastupu povodom 10 godina karijere očekuje, kako bi on rekao: “Ultimativni best of karijere. Jedina stvar koju garantiramo – smijat ćete se dva sata. Ništa više, ništa manje“.

Komičarska večer će uključivati najbolje fore iz njegovih rasprodanih showova: Bratec je trd, Štamparska greška i Odraslost, kao i nove sketchevi.

Vlatko Štampar već više od 10 godina nasmijava publiku na nastupima u cijeloj regiji koji se mogu opisati kao ventil ili pipa sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Ovaj međimurski arhitekt i komičar svoje znanje spaja i u vizualnu umjetnost crteža.

Njegove društvene mreže osim zbog informacija o aktualnim nastupima, prati i zbog aktualnih fora, statusa, slika i videa, više tisuća pratitelja.

Komentiraj