Besplatna mobilna i web aplikacija PayDo

PayDo

Posjetitelji, turisti i stanovnici dvadeset i tri hrvatska grada sada mogu jednostavnije i povoljnije parkirati, a jedino što je potrebno učiniti je preuzeti besplatnu mobilnu i web aplikaciju PayDo.

Istaknimo kako je na većini lokacija (Split, Zadar, Dubrovnik, Pula, Poreč, Rovinj, Šibenik, Novi Vinodolski, Crikvenica, Vodice, Vodnjan, Rab, Korčula, Bjelovar, Osijek, Samobor, Sisak, Slavonski Brod, Karlovac, Ogulin, Varaždin, Đakovo i Vukovar) moguće plaćati i dnevne parkirne karte izdane od strane kontrolora.

Aplikacija ne koristi SMS protokol, što je pogotovo korisno turistima i posjetiocima, a uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagrebu, kako bi usluga bila dostupna na nacionalnom nivou. Za plaćanje aplikacijom trenutno je aktivna i promotivna pogodnost za korisnike Mastercard® kartica, aplikacija je jasno dostupna na stranim jezicima.

Aplikacija globalno prepoznate IT tvrtke Infoart omogućena je za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android (App Store i Google Play), a može se preuzeti i na internetskoj stranici.

Komentiraj