Bernardić: “Za razliku od HDZ-a, mi nudimo novi početak Hrvatske”

Službeno je započela predizborna kampanja, a vođa oporbe i čelni čovjek Restart koalicije Davor Bernardić u razgovoru za RTL Danas napominje što je njihov ključni cilj kao koalicije i po čemu se razlikuju od HDZ-a.

“Građani su razočarani, izgubili su povjerenje u institucije, politiku, 11 ministara je moralo otići zbog korupcije. Vidjeli su najkorumpiraniji Sabor u hrvatskoj povijesti gdje su se vladajući održavali zahvaljujući žetončićima”, rekao je Bernardić dodajući da će Restart koalicija vratiti to izgubljeno povjerenje.

“To je poanta našeg okupljanja i našeg programa – novi početak Hrvatske”, dodaje.

Upitan koja je ključna razlika između Restart koalicije i HDZ-a, Bernardić kaže:

‘Imamo najbolji tim i najbolji program. Jedini imamo jasan program kako izvući zemlju iz krize, kako potaknuti investicije, modernizirati zdravstvo, digitalizirati našu zemlju, kako se beskompromisno boriti protiv korupcije i kako smanjiti državnu upravu”, naglasio je Bernardić u RTL-u Danas.

Glas za Škoru je glas za HDZ i obrnuto

“Plenković  pokušava imitirati Sanadera s porukom: Glas za Škoru je glas za HDZ. Očito je da je glas za Škoru, glas za HDZ. Isto kao što je glas za HDZ, glas za Škoru. Vidjeli ste da je Škoro izjavio da bi Plenković bio dobar ministar vanjskih poslova u njegovoj vladi”, rekao je.

Komentiraj