BERNARDIĆ ‘Ulica neće iznuditi moju ostavku, rejting je lažan’

HINA/ Damir SENČAR

Davor Bernardić ne odstupa. Nakon sastanka u središnjici poručio je kako ulica neće iznuditi njegovu ostavku, javlja N1.

“Nikakve iznuđene ostavke, ulice, ne dolaze u obzir”, izjavio je Bernardić koji tvrdi da iza napada na njega stoje krupni kapital i uvozni lobiji.

“Činjenica je da dio ljudi na ovaj ili na onaj način sudjeluje u ovome. HDZ-ovu Vladu održavaju SDP-ovi disidenti Saucha i Ronko. Hajka na mene je krenula u trenutku kad sam inzistirao na istinu u Agrokoru, razotkrivanju kriminala, na inzistiranju gdje su pare”, smatra Bernardić.

“Predsjedništvo je donijelo odluku da budem predsjednik kluba na prijedlog Rajka Ostojića i Franka Vidovića”, izjavio je Bernardić koji smatra da se odluke tijela stranke moraju poštovati, ali da ih je moguće i promijeniti.

Bernardić dodaje kako je spreman za kompromis, ali da je za dijalog potrebno dvoje.

“Ja sam ponudio kompromis, da možemo razmotriti drugo rješenje. Prvo su tražili da budem predsjednik Kluba, sad više ne žele. Nisu htjeli Arsena Bauka, pitao sam ih koga žele, nisu rekli”, rekao je Bernardić.

Rejting stranke i svoj osobno Bernardić vidi kao rezultat agencija koje rade za vladu.

“Moj osobni rejting je nula posto, bio bi minus deset da se može napisat. Neću komentirati rezultate HDZ-ovih agencija koje rade za Vladu. U zadnjih mjesec dana SDP se blago oporavio, po nekima je pao. Mogu se složiti da SDP ima problema, da postoji nezadovoljstvo što se SDP bavi samim sobom, zato pozivam sve da rade u interesu SDP-a. Moj rejting je nula posto, a da mogu napisati minus deset”, tvrdi predsjednik SDP-a.

 

 

Komentiraj