Hina Dario GRZELJ

BERNARDIĆ U SABORU “Povjerenstvo treba osnovati, jer želim znati što je iza kulisa koje drže Dalić, Marić i Ramljak”

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u srijedu je u Saboru izjavio da ako nema dogovora oko Istražnog saborskog povjerenstva za Agrokor, nema ni izbora ustavnih sudaca. U Saboru se, podsjetimo održava rasprava o osnivanju Istražnog povjerenstva za Agrokor, kojeg je predložio SDP.

“Povjerenstvo treba osnovati, jer želim znati što je iza kulisa koje drže Martina Dalić, Zdravko Marić i Ante Ramljak. Što će se raspetljati i pogoditi sve hrvatske građane. Ne Ivicu Todorića i menadžere… Stradat će oni koji su najmanje krivi”, rekao je Bernardić dodajući da je vrlo važno osnovati ovjerenstvo.

“Todorić je dugo u ovoj državi bio nedodirljiv. Rastao je ubrzano zahvaljujući podršci HDZ-a i nekada predsjednika Franje Tuđmana. Nizale su se Vlade, a institucije nisu reagirale. Ušao je i u HNB, i u Vlade i u Agencije i u medijske kuće. Sada se sve pokušava pomesti pod tepih. Kao nije važno… Je, iznimno je važno. Da se ne ponovi i to je naša odgovornost. Treba izvući pouke. Nemojmo stvarati nedodirljive kompanije”, poručio je Bernardić.

Komentiraj