Bernardić se oglasio na Facebooku, pročitajte što je poručio

 

Aktualni šef SDP-a Davor Bernardić oglasio se na Facebooku.

“Hvala svima koji ste preuzeli odgovornost i izašli na birališta. Hvala svima koji ste dali povjerenje RESTART koaliciji. Svima koji su glasali za promjene, za novi put koji će se pokazati neophodan. Za nas socijaldemokrate istina je uvijek bila ključna i ona nas je vodila u borbama za Hrvatsku. Mi smo 30 godina na braniku ljudskih sloboda, prava radnika i umirovljenika i tako će ostati i dalje. Mi vjerujemo u takvu zemlju, otvorenu, modernu i bez diskriminacije po bilo kojoj osnovi. Čestitam HDZ-u i Andreju Plenkoviću na pobjedi na izborima”, napisao je Bernardić.

Hvala svima koji ste preuzeli odgovornost i izašli na birališta. Hvala svima koji ste dali povjerenje RESTART koaliciji….

Posted by Davor Bernardić on Monday, July 6, 2020

Podsjetimo, HDZ je, nakon više od 90 posto obrađenih biračkim mjesta, na ovim izborima dobio66 mandata. SDP je s partnerima dobio 41 mandat. Miroslav Škoro i njegov Domovinski pokret su na 16 mandata. Most je osvojio osam mandata. Tomaševićeva lijevo-zelena koalicija Možemo među dobitnicima je ovih izbora jer su ušli prvi put u Sabor, i to sa sedam mandata. U Sabor ulazi i koalicija okupljena oko stranke Pametno s tri mandata, te HNS i Čačićevi Reformisti s po jednim mandatom.

Komentiraj