Bernardić ostaje predsjednik, Grbin ‘Ovo nema smisla’

Jurica Galoic/PIXSELL

Davor Bernadić ostaje na čelu SDP-a. SDP-ov Peđa Grbin je nakon četiri i pol sata sastančenja u središnjici stranke izašao pred novinare i defetistički zaključio: “Ovo nema smisla”, javlja N1.

“Nekoliko puta smo inzistirali da pokušamo izaći s nekim zaključcima, ali to nije bilo moguće”, izjavio je Grbin, dodavši kako je Bernardić došao na ideju da ga se izabere za predsjednika Kluba saborskih zastupnika SDP-a, ali za to nije dobio potporu.

“Rezultat je ništa, zavlačenje, gubljenje vremena i nakon ovog sastanka pitam se što sam ovdje radio 4,5 sata”, razočaran je Grbin.

“Pokušali smo i s kompromisom da se raspišemo referendum na kojemu će članovi stranke koji su ga izabrali za predsjednika odlučiti žele li da stranka i dalje ide ovim smjerom”, tvrdi Grbin, dodajući kako je cijela situacija “za ozbiljne ljude vrijeđanje zdrave pameti”.

“Klub zastupnika se prije ili kasnije mora sastati, a mi danas nismo niti minute posvetili aktualnom prijepodnevu i kako ćemo napadati katastrofalnu politiku HDZ-a”, istaknuo je Grbin.

“Ako Predsjedništvo neće sudjelovati i kreirati politiku u Saboru i javnosti, morat će to zastupnici”, zaključio je Grbin.

SASTANAK U SDP-U Glasovac najavila ostavku na mjesto potpredsjednice Kluba

Komentiraj