Nakon sjednice Presjedništva SDP-a Davor Bernardić je rekao da svu silinu onoga što SDP radi treba bolje i jasnije komunicirati, prenosi N1.

“Naš zadatak je vizija bolje uspješnije Hrvatske”, rekao je Bernardić.

Što se tiče stanja u vukovarskom SDP-u, Bernardić kaže: “U Vukovaru je u tijeku proces medijacije i donijet ćemo odluke. Više puta sam ponovio: za ono za što je Sabo odslužio kaznu, nitko drugi u Hrvatskoj nije odgovorao. Za ovo nisu odgovarali ni Plenković, Vrdoljak i Saucha, za političku trgovinu. Da se mene pitalo, treba razmisliti o kriterijima. SDP je pokazao da je korak ispred svih drugih stranaka”. rekao je Bernardić i dodao da će se Izvještajna konvencija SDP-a održati vjerojatno početkom veljače.

“Statistika je čudo, nikad lošiji rejting Vlade, a nikad popularniji HDZ. Ovo je prilika da vidimo što smo napravili za SDP i očekujem to od svakog u SDP-u. Moja vrata su uvijek otvorena za one s dobrim prijedlozima. Mediji nisu prava adresa za iznošenje priča iz SDP-a. SDP je jedina alternativa koja Hrvatsku može vratiti u doba perspektive i budućnosti”, rekao je čelnik SDP-a.

Dodao je da godinu dana preispituje svoj rad te da je danas svjesniji, ozbiljniji i puno fokusiraniji i odlučniji.

“Naš zadatak je da to prepoznaju građani”, rekao je Bernardić.

 

Komentiraj