Nakon što je premijer Andrej Plenković u ponedjeljak izjavio kako šef najveće oporbene stranke SDP-a, Davor Bernardić postaje ‘glasnogovornik Ivice Todorića’, stigao je Bernardićev odgovor.

“Todorićevo carstvo izraslo je uz pomoć HDZ-a, a sada odabrana ekipa dijeli plijen! Plenković je nervozan jer ne zna kako da opravda ortačke kombinacije, pa priča besmislice”, napisao je Bernardić na društvenim mrežama te dodao: “Čiji je glasnogovornik ova Vlada?”

Čiji je glasnogovornik ova Vlada?

Posted by Davor Bernardić on 30. listopada 2017

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak će u Hrvatskom saboru imati dovoljan broj ruku istaknuvši kako lider oporbe i predsjednik SDP-a Davor Bernardić postaje neformalni glasnogovornik vlasnika koncerna Agrokor Ivice Todorića.

Istaknuo je i da će oporba nakon saborske rasprave izgubiti i neće postići svoj cilj. No, ako žele u svom doprinosu za stabilnost, konstruktivnost, restrukturiranje i rješavanje problema to činiti na osebujan i teatralan način a neki od njih, “kao npr. lider oporbe (Bernardić) koji neformalno postaje glasnogovornik Todorića, neka izvoli (be my guest)”, rekao je Plenković.

Komentiraj