Patrik Macek/PIXSELL

BERNARDIĆ O PRIJEDLOZIMA MOSTA: ‘Oni su su dimna zavjesa ne bi li se kadroviralo u Vladi bez problema’

Prijedloge Mosta Davor Bernardić (SDP) je nazvao zabavom za narod: “Oni su su dimna zavjesa ne bi li se kadroviralo u Vladi bez problema i da se javnost zabavlja po principu ‘kruha i igara’, ali bez kruha.” Također je kazao je i kako se od famoznih jamstava uglavnom odustalo – nema ni ZERP-a ni RTV pristojbe u tim prijedlozima. Prigovorio je i što su se prijedlozi sastavljali daleko od očiju javnosti, javlja N1.

Vezano uz nedolazak Zorana Milanovića na sjednicu, Bernardić je kazao kako Milanović ima obveze. Rekao je i da klub SDP-a funkcionira, a nakon izbora će se stranka konsolidirati te da ih čekaju velike promjene u radu kluba, kao i reorganizacija.

Prokomentirao je i nedolazak zastupnika Mosta na Odbor za zakonodavstvo.

‘Njihov nedolazak je najvažnija poruka – to govori što i sami misle o svojim prijedlozima zakona’, kazao je Bernardić za N1.

Komentirao je i činjenicu da Živi zid traži sudjelovanje u oporbenoj kvoti za čelnike odbora. Treba uvažiti zahtjeve parlamentarne stranke, kaže Bernardić, dodajući da je SDP uvijek za razgovor i uvažavanje, “ali zahtjevi moraju biti realni i rješavati se dogovorom”, a ne “stavljanjem prevelikih zahtjeva”.

Komentiraj