HINA/ Dario GRZELJ

BERNARDIĆ “Ne bude li dogovora oko istražnog povjerenstva, nema ni glasanja o ustavnim sucima”

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u srijedu je preko svog Facebook profila objasnio zašto SDP inzistira na Istražnom saborskom povjerenstvu za Agrokor. Objavu Bernardića prenosimo Vam u cijelosti:

“SDP inzistira na osnivanju istražnog povjerenstva o Agrokoru, to je točka od koje ne odustajemo! Hrvatska treba povjerenstvo o Agrokoru, Hrvatska treba rasvijetliti istinu kako je raslo carstvo Ivice Todorića i kako je došlo do točke pucanja čije ćemo posljedice tek osjetiti. Mnogi govore da nije važno kako je došlo do toga. Ne, mi kažemo – dosta. Važno je kako je došlo do toga da se ne bi ponovilo! To je naša odgovornost. Nije carstvo Ivice Todorića raslo samo zbog Ivice Todorića. Raslo je u prvom redu uz pomoć HDZ-a, a potom i mnogih drugih. Nas zanima sustav koji je to omogućio i mi ga želimo razgraditi. MI MORAMO IZ OVE TRAGIČNE EPIZODE NAUČITI NEŠTO I OSTAVITI PORUKE: nemojte opet STVARATI NEDODIRLJIVE KOMPANIJE I NEDODIRLJIVE TAJKUNE, NEMOJTE VEZATI POLITIKU I BIZNIS NA NAČIN DA ĆE stradati nevini. Svi odgovorni će podržati osnivanje ovog povjerenstva, oni koji to ne žele, zapravo priznaju da skrivaju kriminalne radnje u Agrokoru i oko Agrokora”, napisao je predsjednik SDP-a.

SDP inzistira na osnivanju istražnog povjerenstva o Agrokoru, to je točka od koje ne odustajemo! Hrvatska treba…

Posted by Davor Bernardić on Wednesday, July 12, 2017

Ranije je u Saboru izjavio kako u njegovoj stranci dogovorom u sabornici oko istražnog povjerenstva uvjetuju glasovanje o ustavnim sucima. “Ne bude li dogovora oko istražnog povjerenstva, nema ni glasanja o ustavnim sucima”, rekao je.

Komentiraj