HINA

Bernardić: Ne brinite, rejting će nam rasti

SDP je u Ogulinu održao dvodnevni team building.

Nakon dvodnevnog su sastanka pred novinare zajedno izašli predsjednik SDP-a, Davor Bernardić te njegov stranački kolega i protukandidat na stranačkim izborima, Ranko Ostojić.

“Ovo je bio uspješan team building, želimo realizirati naš Akcijski plan”, rekao je Ostojić.

“Rejting će rasti, ne brinite”, poručio je Bernardić, a prenosi N1.

Dvodnevni radni sastanakzaključe je prihvaćanjem akcijskog plana za ovu godinu kojim su određena ključna područja rada stranke i struktura odgovornosti.

Riječ je o mjerama veće aktivnosti i učinkovitosti u stranci, rada Kluba zastupnika SDP-a, Predsjedništva stranke, savjeta stranke i jače i bolje komunikacije brojnih sadržaja SDP-a i inicijativa prema javnosti i potencijalnim biračima da bi se postigla jasnija komunikacija.

Akcijskim planom, istaknuo je, definirano je da će između Predsjedništva, Kluba zastupnika i pojedinih savjeta stranke postojati koordinacija, ali ne kao vlade u sjeni četvorice potpredsjednika stranke, koji će nadgledati koordinaciju, nego je tu riječ o jačanju pojedinih resora i da njihove aktivnosti, koje su i do sada bile dobre, budu jače vidljive u javnosti.

Bernardić je, kritizirajući rad hrvatske Vlade, ustvrdio da se reforme ne provode i da je plan SDP-a borba za investicije i nova radna mjesta, veću sigurnost radnih mjesta, za socijalnu sigurnost djece, umirovljenike, bolje uvjete rada, i plan za mlade ljude.

Po njegovim riječima, jak SDP je Hrvatskoj potreban, on je već u dva navrata vraćao Hrvatsku iz dubokih problema.

“Prošle godine su pale maske, politička trgovina i korupcija je razlog zašto je ova vlast na životu, ali reformi nema, nije riješen ni jedan jedini hrvatski problem, nema hrabrosti i nema odlučnosti”, rekao je i naglasio da jak SDP znači bolju Hrvatsku.

 

Na pitanje hoće li bivši predsjednik SDP-a Zoran Milanović imati podršku stranke ako se bude kandidirao za predsjednika države, Bernardić je odgovorio da će se o tome razgovarati ako i kad za to dođe vrijeme.

 

Komentiraj