HINA/ Tomislav PAVLEK

BERNARDIĆ “Ivica Todorić iznio je ozbiljne i zastrašujuće optužbe na račun Vlade”

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u suboru je preko svog Facebook profila komentirao jučerašnji javni istup Ivice Todorića, koji je iznio niz optužbi na račun Vlade. Bernardić je još jednom istaknuo važnost osnivanja Istražnog povjerenstva za Agrokor. Njegovu Vam objavu prenosimo u cijelosti:

“Ivica Todorić iznio je ozbiljne i zastrašujuće optužbe na račun Vlade, od toga da je ucijenjen, do toga da Vlada Republike Hrvatske pomaže strvinarskom fondu Knighthead i da iza tog fonda direktno stoje Ramljak i Dalić. Ovo je samo dokaz da je situacija u Agrokoru puno teža i mutnija od onog što je već poznato u javnosti.

Danas više nitko ne može biti protiv saborskog povjerenstva za utvrđivanje istine o Agrokoru jer radi se o kompaniji čiji problemi potencijalno mogu ugroziti sudbine desetke tisuća građana Hrvatske. Hrvatska javnost zaslužuje znati istinu. Zašto Vlada već pet mjeseci skriva informacije o pravom stanju u Agrokoru?

Zašto je Todorić o ovome progovorio tek sada? Ovo je još jedna potvrda važnosti istražnog povjerenstva”, napisao je Bernardić.

Ivica Todorić iznio je ozbiljne i zastrašujuće optužbe na račun Vlade, od toga da je ucijenjen, do toga da Vlada…

Posted by Davor Bernardić on Saturday, September 23, 2017

Komentiraj