BERNARDIĆ “Glavu gore, nema krize u SDP-u”

HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ

U utorak je održano još jedno ročište u sporu između Ante Ramljaka i šefa SDP-a Davora Bernardića, kojeg je bivši izvanredni povjerenik u Agrokoru tužio za povredu osobnosti.

Nakon ročišta Bernardić se obratio novinarima. “Ono što je smiješno, ali i tragično je da sam, od svih upletenih u aferu Agrokor, samo ja završio na sudu. Od svih koji su sve znali i lagali, od premijera Plenkovića, gospođe Dalić, Zdravka Marića, samo sam ja dobio tužbu. To pokazuje da je u zemlji korupcija na vrhuncu”, rekao je Bernardić, kako prenosi N1.

Ponovio je svoju tvrdnju da su se protiv njega urotili interesi krupnog kapitala: “Cijeli pokušaj preuzimanja Agrokora je pokušaj inozemnog krupnog kapitala i interesnih skupina kojima je služila grupa Borg na čelu s Andrejem Plenkovićem”, kaže predsjednik SDP-a.

Uoči ovotjednog saborskog zasjedanja sastaje se i klub SDP-a. “To je regularna sjednica kluba, ako me pitate da li ćemo u veliku koaliciju kao što traži Hajdaš, ne, nećemo. Ako me pitate da li Glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić, koji je dobio podršku Peđe Grbina, dobro radi svoj posao – ne, ne radi”, rekao je Bernardić i još jednom ponovio kako nema krize u stranci. “Nema krize, glavu gore i posvećeni smo rastu plaća, kako bi građani imali dostojanstven život i ne bi morali iseljavati”.

Komentiraj