HINA/ Dario GRZELJ

BERNARDIĆ “Članovi SDP-a imaju svoju glavu i nitko im ne može nametnuti niti mišljenje, niti stav”

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u subotu je, uoči sjednice Glavnog odbora stranke, na kojoj će se glasati o povjerenju predsjedniku, posjetio grob bivšeg SDP-ovog predsjednika Sabora, Borisa Šprema.

“Danas je dan kada se s posebnim pijetetom sjećamo Borisa Šprema, mog prijatelja i čovjeka koji je djelima služio svim građina Republike Hrvatske i čovjeka koji nas je prerano napustio. Naš prvi predsjednik Ivica Račan je čovjek koji je najzaslužniji za demokratske promjene Hrvatske i da danas živimo u društvu koje je bolje od onog u kojem je on živio. Naša zadaća kao socijaldemokrata je da ostvarimo društvo jednakih mogućnosti za sve, da pokušamo napravit da se raste i stagnira i da ispravimo nepravde koje vidimo u zadnje vrijeme i društvene nejednakosti”, rekao je Bernardić na Mirogoju, prenosi N1.

Naglasio je kako bi oni stranačke probleme riješili unutar stranke. Komentirao je i današnje glasanje na Glavnom odboru. “Hoće li biti tajno ili javno glasanje, odlučit će članovi SDP-a. Oni imaju svoju glavu i nitko im ne može nametnuti niti mišljenje, niti stav”, poručio je Bernardić.

Komentiraj