BENKO: “Ovo je sramota, bez obzira na to što je to Hajduk”

Napadač Varaždina Leon Benko nije bio zadovoljan nedjeljnim porazom 0:3 od Hajduka.

“Dobro smo parirali prvo poluvrijeme. Igraš doma, a nismo se naučili pameti i opet poklanjamo golove. To je sramota iako Hajduk bio protivnik. Nismo preloši, no moramo ostaviti srce na terenu i domaćoj publici vratiti to što nam je bila naš 12. igrač u 2. HNL. Bolje izgubiti 10:0 i znati da si imao svoje tri „mrtve“ prilike koje si promašio”, kazao je Benko, kako prenosi HRT.

Pobjedu Hajduku u Varaždinu donijeli su Ivan Dolček, pogotkom u 49. minuti, Mijo Caktaš koji je u 55. minuti realizirao kazneni udarac te debitant u dresu Splićana Nigerijac Samuel Eduok golom u 86. minuti.

“Razočaran sam, ako je u meni problem spreman sam sjesti na klupu, no neki bi se trebali zapitati kako igramo”, dodao je 36-godišnji Benko.

Varaždin u trećem kolu gostuje kod Istre. “Realan je manjak kvalitete, no kad igraš doma, pred toliko publike, trebaš srce ostaviti na terenu. Raditi za tog 12. igrača. Mislim da je ovo sramota, bez obzira na to što je to Hajduk. Ne ide mi u glavu. Ja sam u 36. godini, međutim trošim se maksimalno. Nisam u godinama da prođem dva igrača i zabijem, ti koji igraju moraju pripremiti akcije za mene. U dvije utakmice imao sam dva šuta iz auta”, zaključio je napadač Varaždina.

Komentiraj