Ben Affleck priznao zbog kojeg je filma počeo previše piti

Novi film Bena Afflecka „Air“ u kojem on glumi, ali ga je i režirao, u hrvatskim se kinima počinje prikazivati 6. travnja. Najavljujući taj film, Affleck je otvoreno progovorio o najgorem iskustvu u filmskoj karijeri zbog koje je skoro napustio Hollywood. Bilo je to snimanje filma „Liga pravde“ u kojem je glumio Batmana i zbog kojeg je, priznaje, počeo previše piti.

„Bilo je ili to ili da skočim kroz prozor. Pomislio sam ‘Ovo nije život koji želim. Moji klinci nisu sa mnom. Jadan sam’“, kazao je Affleck objašnjavajući da je snimanje filma ostavilo grozan okus u njegovim ustima te da ne želi da mu se tako nešto ikada ponovi. Zbog toga je odlučio kako nikada neće režirati film o Batmanu. „To je bilo najgore iskustvo koje mi se ikada dogodilo u ovom poslu, poslu u kojem ima puno sranja. Srce mi je bilo slomljeno“.

Radi se o filmu iz 2017. godine koji je trebao režirati Zack Snyder ali je morao odustati nakon obiteljske tragedije. Zamijenio ga je Joss Whedon koji je režiraio prva dva Marvelova filma „Osvetnici“ ali rezultat je u konačnici bio loš film.

Affleck je rekao kako ga uloga Batmana u tom filmu nije ni malo zadovoljila podsjećajući kako je većinu snimanja bio znojan i iscrpljen. Nakon loše reakcije publike i kritike 2021. godine prikazana je trosatna verzija filma koju je preuredio Zack Snyder.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]