Beljak rekao da će izvanredni izbori biti 5. siječnja, Bačić komentirao

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak u utorak je u studiju N1 televizije rekao kako ima informacije da će se izvanredni parlamentarni izbori održati 5. siječnja sljedeće godine.

“Prema mojim informacijama bit će izvanredni izbori i to 5. siječnja. Bili ili ne bili, bit će za godinu dana, izbori se približavaju”, rekao je Beljak.

“Za dobar dio ljudi koje možemo nazvati izdajicama možemo reći da su spremni na sve da bi zadržali svoje pozicije. Mi smo spremni za izbore, kao i naši partneri. HDZ neće riskirati da ide na izbore da bi bili gubitnici. Oni će diktirati kako će se i što događati u Hrvatskoj Vladi. Ako idemo na prijevremene izbore, HDZ će raditi na tome da uhvati što bolju startnu poziciju, pa će oni sami diktirati tempo”, rekao je Beljak.

Te je informacija u Saboru komentirao i predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić. “Ići ćemo na izbore, za tri dana ulazimo u četvrtu godinu mandata. Kad HDZ odluči tad će bit izbori”, rekao je novinarima u Saboru Bačišć.

“HDZ-u je spreman za sve scenarije. Ako utvrdimo da su izbori najbolje rješenje, ići ćemo na izbore. Ali mi radimo na tome da odradimo mandat do kraja. Koje je najbolje vrijeme, utvrdit ćemo u stranci. Mi nastavljamo utvrđenim smjerom – stabilna Hrvatska”, kazao je Bačić.

Komentiraj