Patrik Macek/PIXSELL

Beljak najavio novi posjet USKOK-u, Kožić prijetio Madjeru?

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak najavio je u subotu kako će sljedećeg tjedna ponovno posjetiti USKOK i podnijeti prijavu oko novih sazanja oko prelaska sada već bivšeg HSS-ovca Mladena Madjera u Klub zastupnika Milana Bandića.

Beljak je za N1 ispričao kako će se nova prijava odnositi i na župana Zagrebačke županije i bivšeg HSS-ovca Stjepana Kožića koji je navodno prijetio Madjeru da će aktivirati svoj saborski mandat ukoliko ovaj ne pređe Bandiću. Madjer je, naime, mijenjao Kožića u Saboru jer je funkcija župana nespojiva s onom saborskog zastupnika.

Predsjednik HSS rekao je kako mu je Madjer govorio da ga Kožić stalno naziva i ucjenjuje da će, ako ne pređe u Klub zastupnika Milana Bandića, ponovno aktivirati svoj saborski mandat, iako bi onda morao na izbore.

Beljak ima još informacija, ali, kaže, prvo će ih iznijeti USKOK-u.

“Ima tu još puno stvari oko Stjepana Kožića. Svakodnevno mi se javljaju ljudi. Kad su vidjeli da sam cijelu stvar prijavio USKOK-u, eto iz sata u sat imam nova saznanja i uskoro ću ponovno posjetiti tu državnu instituciju i reći im neke novosti koje sam saznao u međuvremenu, a vezane su uz Stjepana Kožića”, rekao je Beljak.

Komentiraj