facebook.com

Bečki bal s plementim ciljem u organizaciji Lions Kluba Zrinjevac

S veseljem iščekivani, drugi po redu, Bečki bal u subotu (05. svibnja) u 20 sati u Kristalnoj dvorani hotela Westin predstavit će spoj klasične glazbe i plesa, profinjenog sadržaja i tradicionalnih bečkih gastro delicija.

Ovogodišnju balsku čaroliju otvorit će umjetnici plesnog centra Wiener Tanzkomitee pod vodstvom svjetski popularnog plesnog učitelja Michaela Badina, uz pratnju austrijske klasične glazbe u izvedbi Bečkog orkestra Original Wiener Straus Cappelle. Kao posebna gošća bala, najljepše izvedbe iz hrvatskog i austrijskog operetnog repertoara predstavit će hrvatska sopranistica Antonella Malis. Za potpuni ugođaj Bečkog bala u Zagrebu plesnim podijem zaplesat će i plesači Plesnog centra Zagreb by Nicolas.

Drugi Bečki bal u Zagrebu upotpunit će vrhunska karta probranih vina, meni sastavljen od tradicionalnih delicija te prepoznatljiva Sacher torta koja će biti svečano rezana prije nego što sat otkuca ponoć ove jedinstvene večeri. Tradicionalnu svečanost i doživljaj prave balske čarolije upotpunit će prepoznatljivi dress code posjetitelja bala koji nalaže svečane večernje toalete za dame i tamna odijela za gospodu.

Lions Klub Zrinjevac ovaj humanitarni bal organizira sa ciljem obilježavanja 100 godina djelovanja najveće svjetske humanitarne udruge Lions Clubs International i 27 godina humanitarnog djelovanja Lionsa u Hrvatskoj.

Lions klubovi diljem svijeta se zalažu za dobrobit brojnih skupina, a njihovi projekti prvenstveno uključuju pomoć slabovidnim osobama, mladima, pomaganje prilikom velikih prirodnih katastrofa, podizanje svijesti o opasnosti korištenja droga, ali i mnogim drugim problemima današnjice. Prvi hrvatski Lions klub osnovan je 1990. godine, a svojim humanitarnim akcijama u proteklih 28 godina prikupili su više od 20 milijuna kuna koje su utrošene za najpotrebitije humanitarne svrhe u Hrvatskoj.

Dio prihoda od prodanih ulaznica ovogodišnjeg bečkog bala u Zagrebu, koji se odvija pod sloganom ‘LC Zrinjevac za tople domove Hrvatske Kostajnice’ namijenjen je opremanju obiteljskih kuća nastradalih u klizištu za vrijeme poplave.

FOTO: facebook.com

Komentiraj