Bebek i Jović delegirani za utakmice Europske lige

Ivan Bebek i Fran Jović delegirani su za utakmice 3. kola Europske lige dok nijedan hrvatski sudac nije angažiran za ovotjedne susrete Lige prvaka. Dok će riječki arbitar suditi dvoboj između Omonije i Granade njegov zagrebački kolega će voditi susret Ludogoreca i Tottenhama.

Bebeku će pomagati Goran Pataki iz Đakova te austrijski suci Andreas Heidenreich i Harald Lechner dok će Joviću asistirati Ivica Modrić, Hrvoje Radić i Mario Zebec.

Angažman je dobio i Vlado Svilokos kojeg je UEFA postavila za kontrolora suđenja na utakmici između Slavije Prag i Nice.

Dvoboj Rijeke i Napolija pripao je pak finskoj sudačkoj ekipi koju čine Mattias Gestranius, Jan-Peter Aravirta, Mikko Alakare i Joni Hyytiä koje će kontrolirati Thomas Einwaller iz Austrije, a delegat će biti Škot Garry O’Hagan.

Francuska ekipa koju predvodi Jérôme Brisard zajedno s asistentima Benjaminom Pagesom, Guillaumeom Debartom i Amaury Delerue određena je za susret Dinama i Wolfsbergera. Kontrolor suđenja na Maksimiru bit će Markus Strömbergsson iz Švedske, a delegat je Albanac Kejdi Tomorri.

Komentiraj