BAYERN PROSUO BODOVE Kovač “Razočaran sam”

epa

Nogometaši Bayerna jučer su ispustili nove bodove odigravši 1:1 s Freiburgom u 10. kolu njemačke lige što je dodatno otežalo situaciju bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača, javlja HRT.

Počeli smo dobro, raznovrsno, odlično smo se kretali, a lopta je bila brza. Dosta smo pokušavali preko krila, ali oni su ih često duplirali pa smo dolazili u probleme, jer je i u sredini terena bilo prenapučeno, rekao je nakon utakmice Kovač.

Da je Lewandowski zabio u ranoj fazi utakmice bilo bi nam puno lakše. Uspjeli smo povesti i onda opet napraviti isto kao protiv Augsburga, umjesto da mirno privedemo utakmicu kraju dobili smo gol u 89. minuti, to su četiri boda koja nam sada nedostaju, zbog čega sam razočaran, dodao je trener Bayerna.

Kovač će morati nešto drastično promijeniti u momčadi jer ga već sljedeće subote čeka veliki derbi protiv vodeće momčadi liga Borussije Dortmund. Morat će Kovač poraditi i na još uvijek lošoj atmosferi u svlačionici, a koliko je ona osjetljiva dokazuje i reakcija i status žene Thomasa Mullera koja je napisala:

Trebalo je čak 70 minuta da Kovač shvati očigledno, a na fotografiji je prikazan Niko Kovač kako daje upute Mülleru prije ulaska u igru.

Komentiraj